Zavarovanje

Avtomobilsko zavarovanje

Prihranite čas, denar in pot.

Izkoristite prednosti avtomobilskih zavarovanj prek SKB Leasinga. Zakonsko je predpisano samo obvezno zavarovanje (AO). Smiselno pa je biti pripravljen na vse – od škode, ki se lahko zgodi na parkirišču, do najrazličnejših posledic prometnih nezgod in kraje.

Izbirate lahko med celo vrsto zavarovanj avtomobilskega kaska in drugih vrst avtomobilskih zavarovanj:

  • Zavarovanje avtomobilske odgovornosti (AO) je osnovno zavarovanje, ki ga po Zakonu o obveznih zavarovanjih mora imeti vsako vozilo, ki se vključuje v promet.
  • Zavarovanje voznika za škodo zaradi telesnih poškodb (AO+) krije pravno priznano škodo, ki jo zaradi telesnih poškodb pretrpite kot voznik, če nesrečo povzročite sami. 
  • Zavarovanje avtomobilskega kaska krije večino škode, do katere neodvisno od voznikove volje na vozilu pride med vožnjo ali v mirovanju. 
  • Poleg polnega zavarovanja avtomobilskega kaska vam ponujamo tudi možnost delnega avtomobilskega kaska – zavarovanja proti določenim tveganjem, ki jim je vaše vozilo bolj izpostavljeno. 

Odločite se še za:

  • Nezgodno zavarovanje voznika in potnikov;
  • zavarovanje avtomobilske asistence; 
  • zavarovanje pravne zaščite; 
  • odkup prve škode.

Zavarovanje opreme v zakupu

Kadar zavarujete opremo v zakupu (lizingu) za izbrano napravo, stroj, gradbeno in drugo mehanizacijo, računalnik, medicinsko opremo, proizvodno linijo ipd., lahko sklenete tako imenovano »all risk polico«, ki vsebuje požarno zavarovanje, vključno z izlivom vode in poplavo, vlomsko in strojelomno zavarovanje. Z doplačilom lahko dokupite tudi franšizo in amortizacijo za delne škode.

Možnost obročnega plačila zavarovanja do 12 obrokov brez obresti.


Izbirate lahko med naslednjimi zavarovalnicami

Zavarovalnica Triglav d.d. (avtomobilsko zavarovanje in zavarovanje opreme v zakupu)

Zavarovalnica Maribor d.d. (avtomobilsko zavarovanje in zavarovanje opreme v zakupu)

Zavarovalnica Generali d.d. (avtomobilska zavarovanja)